Punt i final

​Dia 14. Qui ho diria que ja han passat dues setmanes! L’últim dia i clarament el més dur de tots. Per començar pel matí després d’esmorzar hem fet les nostres tasques: fer maleta, netejar habitació, lavabos… L’activitat de matí ha sigut una de les millors, la guerra d’aigua. Amb els 35 graus que portavem a sobre no podiem demanar res millor que jocs d’aigua. Després de dinar han vingut els anglesos on els hi han preparat activitats de pintura, mentrestant els Ròvers ens hem disposat a fer una gran reflexió sobre aquesta experiència única. Com a conclusió ens hem unit més com a grup i s’ha millorat la nostre implicació a l’hora de preparar els jocs. Ja arriba l’hora de sopar i entre tots preparem el nostre pa amb tomàquet i una bona carn a la brasa. L’activitat de nit es basava en un joc de pistes repartides per tot el centre on l’equip guanyador ha sigut el verd!!! Finalment hem projectat un video que reflectia les dues fantàstiques setmanes on seguidament l’Andrei ha preparat un joc de cultura general de Romania i d’Espanya. Abans de despedir-nos dels més petits en Juan Carlos ens ha regalat a cadascú de nosaltres una medalla amb la Mare de Déu dibuixada. Ha arribat l’hora, els més petits van a dormir, entre llàgrimes els hi deiem “noapte buna, te iubesc mult”. Amb els grans ens hem dirigit a una sala per donar-nos els regals de l’amic invisible on ha sigut molt entretingut ja que haviem d’endivinar qui era el nosatre “angelito” segons ells. Sorprenentment les noies ens han preparat un ball on els hi estem ben agraïts. Ja s’acostava l’hora de marxar i el comiat cada vegada s’anava convertint més dur, no ens podiem fer a la idea que aquesta experiència ja havia arribat a la seva fi. Un cop arriba el taxi comencem a carregar les maletes i entre moltes emocions els hi diem: “Adiós, cuidate mucho”.

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: