13 dia

Ens parem un moment a reflexionar i ens adonem que ja han passat 14 dies, així tan ràpid, així com si res; i que demà, finalment, arribarà l’últim. Un viatge tan esperat, que tant hem gaudit, s’acaba. Marxem amb pena però amb molts bons records. Durant el dia s’ha anat notant aquell sentiment de voler gaudir al màxim cada moment, cada persona, cada abraçada per poder-la recordar per molt de temps. Un dia molt viscut.

Com cada dia ja ens esperaven a tots a les seves cases per anar a la “masă” (taula) i donar-nos energia pel dia que ens esperava. Tot seguit ja fèiem l’últim taller amb ells, un molt adorable, un porquet guardiola. No es pot dir que sortís excel·lent però si més no, s’han entretingut bastant.
Un cop acabat hem dinat a tota pressa perquè tots esperàvem amb ànsies la tarda a la piscina. Una tarda molt maca amb molts de riures, esquitxades i jocs de cartes.
Amb totes les energies gastades desitjàvem un bon sopar per preparar-nos per les activitats de després. Realment molt agraïdes per tots gràcies als riures que ens hem fet amb el futbolí humà, el joc de les cadires així una mica versionat i la fotografia. Per acabar d’esprémer el dia al màxim els grans han vingut a jugar a cartes abans d’anar a dormir i el típic joc de veritat o prova que sempre cau entre preguntes trapelles.
Una reflexió i un Bonanit. Preparats pel gran dia que ens espera demà.

Noapte buna”

Ròvers: Servim!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: