Dia 10

Diumenge, dia lliure. Al matí no hem fet res massa especial, hem anat al Carrefour a buscar aigueta fresca per suportar millor el caloret. A l’hora de dinar, ens hem posat les botes! Restaurant italià amb pizzotes i plats de pasta que n’hi ha per llepar-se els dits. Un cop amb la panxa plena, ens hem separat, les noies a comprar 4 cosetes i els nois a jaure al parc, fent la digestió vam quedar adormits sota una escultura, total, que ens van despertar perquè hi fèiem nosa. 

També vam veure una biblioteca molt curiosa amb molta llum i tot blanc on la gent va a passar les tardes a llegir. 


Hora de tornar a la casa per sopar, aquest cop no ens equivoquem de línia de metro i arribem a temps. Minipunto per nosaltres. 

I per trencar una mica el ritme conjuntament amb els nens del centre, hem mirat la final de l’eurocopa i anat a dormir més tard del normal, raó per la qual aquest escrit també va un dia de retard. En unes hores, el d’avui! 

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: