11è dia a Romania 

Dia 11. Un cop esmorzats quatre de nosaltres han anat cap al centre de dia amb el germà Favián i la resta ens hem quedat al centre fent un taller que consistia en decorar un marc de fotos amb macarrons, cors, estrelles, brillants… Aquí el temps et passa volant i ja se’ns va fer la una, hora de dinar una bona ciorba, patates fregides i xoriç. A causa del partit de futbol ens mereixíem una bona migdiada abans d’anar cap al parc a jugar a la patata calenta, el joc de les tortugues, al contrabandista, assalta al Castillo i molts més. Quan ja havíem acabat els jocs vam berenar i seguidament a agafar el tramvia numero 1, el bus i el tramvia numero 2. A Bucarest gran part de la gent fa servir el transport públic i com bons previsors anem amb temps per així arribar puntuals per sopar. Abans que es fes fosc hem fet la foto amb tots els nens per així poder imprimir-la demà i posar-la en el marc que han decorat aquest matí. El dia ha acabat amb una mica de música i jocs de bàsquet com el vint-i-un, el cau… Finalment, com cada nit, ens hem dit “noapte buna”, dutxes i a dormir.

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: