Dia 9 

DSC_0857Primer de tot, demanar perdó per haver-nos saltat una entrega, ahir estàvem molt cansats i no vam trobar ni el moment ni les forces per publicar al blog.

Avui al matí hem fet lo que portem fent la majoria dels dies. Taller amb els petits de la casa i els grans voltant i ajudant. Haven dinat, la novetat, hem anat a un parc on ens deixaven bicis de forma gratuïta, si si, GRATIS. Només hem agut de donar les nostres dades i a volar! Hem passat per un carrer llarg com carretera Barcelona farcit de embaixades i museus, un parc amb un llac immens al mig i taules de ping-pong a tutiplen i fins i tot alguna bestiola. L’únic problema, aquí no tenen fonts i com no siguis previsor, estàs tota la tarda passant set. Aquest cop hem aconseguit cansar els locals i són ells mateixos qui haven sopat ens demanen fer jocs que no impliquin gaire moviment.
Róvers: SERVIM!!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: