Dia 8

Avui ha sigut un dia diferent, ens hem aixecat abans que el gall canti (cucurigu fan a aquí), a les 6.30 ja estàvem esmorzant un bol de llet amb cereals, després d’agafar energia, pujàvem a l’autobús… Bé, si se’n pot dir autobús, una furgoneta sprinter amb els vidres tintats adaptada amb 20 seients per minions de metre i mig. 3h de bus per fer menys de 200km‘s i trepitjàvem Rasnov, on em pujat una “cuestezilla” a peu mentre uns vagons de trenet arrossegats per un tractor ens avançaven. A dalt ens esperava un castell, on em pogut fer unes fotos extraordinàries, molt de postureig i comprar algun record. 


En baixar em menjat Kurtoskalacs, una pasta dolça típica d’allà amb forma de tub i tallada en espiral. 


Amb la panxa plena, tornàvem a agafar el bus direcció Brasov. Hem visitat la ciutat a l’estil guiri més pur. Comprant souvenirs, prenent gelats i fent fotos a llocs plens de gent de gom a gom. Tornant cap a Bucarest, hem fet una parada a Sinaia per veure la seva església ortodoxa i el Castell de Pelisor. Anxovats i acalorats, ens esperaven 2 hores més de camí per tornar al centre. Un cop a casa, per fi hem deixat enrere la ciorba per un àpat i teníem un bon plat de pasta amb cara i ulls davant els nostres nassos. 


En resum, el dia d’avui ens ha servit perquè canviéssim la imatge mental que teníem de Romania pel que fa als edificis, la seva gent i els seus hàbits de neteja.
Si mai teniu l’oportunitat, no deixeu de visitar Barsov.


Ròvers: SERVIM!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: