Hemisferi de l’estada

​Avui com cada dia ens hem despertat 10 minuts abans d’anar a esmorzar, tan justos com sempre. Hem esmorzat cadascú a la seva casa i tot just després ens posavem a preparar el taller que tocava fer a les 11h. Avui era fer animals a un petit got de cartró, hi havia des de pinguins fins a pops passant per tortugues. Ha sigut tot un èxit ja que els petits han estat ben concentrats i s’hi han passat genial.
Ja eren les 13h i ja tocava anar a menjar, com cada dia tocava “chorba” de primer plat i de tant menjar-ne al final ens acabarà agradant.. Seguidament ja tocava preparar l’activitat de la tarda, avui diferent a les altres ja que avui havíem de fer un joc en el qual s’havien de preparar el berenar. Consistia en fer diferent proves per aconseguir diners i amb aquests diners fer la subhasta per aconseguir els ingredients per fer el boníssim pastís de galetes i xocolata. Ha sortit deliciós.
Ja s’acostaven les 19h i ja era hora d’anar sopar, per sort avui no sobrava “chorba” i hem pogut menjar una mica diferent. I finalment avui per la nit en comptes de fer el típic joc de nit, hem repetit el partit Romania vs. Catalunya que es va fer la primera nit, aquest cop molt més ajustat que l’altre cop. 


I ja eren les 22h i ens posavem a fer la reflexió del dia i a posar-nos a dormir que demà ens espera una gran excursió a Brasov

A %d bloguers els agrada això: