Zi 6

Avui ha estat un dia especial perquè la Juliana ha fet 19 anys i l’hem despertat amb un pastisset, Pepsi i suc de taronja. Era la noia més feliç del món! Un cop acabat l’esmorzar hem fet un taller on les pinces donaven vida a animals.


Havent dinat, hem anat a la piscina, una tarda molt divertida on els hem ensenyat a nedar, a tirar-se de caps i altres jocs diversos dins l’aigua fins a tenir la pell de les mans ben arrugada.

Per finalitzar el dia hem celebrat l’aniversari de la Juliana com cal. Amb música, molt similar al que escoltem a casa excepte una mena de rap en Romanès que no deixava de ser curiós i un pastís ben gran per tots. I el moment de bufar les espelmes han posat una cançó pels altaveus i com si d’una tribu massai es tractés tots plegats hem començat a saltar ben amunt i cantant ben fort al ritme de la música.
Ròvers: SERVIM!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: