Dia 3

​Avui ens hem llevat i per primer cop hem aconseguit arribar a esmorzar a l’hora. Només començar el matí ens hem trobat que s’han aixecat amb la energia i ganes de fer coses que caracteritza aquests nens del centre. Al matí ens hem posat a jugar i ha sigut molt gratificant veure com un joc tant simple i corrent com el mocador pot comportar una estona de felicitat tant gran per aquests nens i nois que disfruten amb coses que nosaltres considerem mundanes i aburrides. Després de dinar i disfrutar un dia més de la tradicional “chorba” els nens ens han volgut portar-nos a un museu a l’aire lliure on hi havien les cases tradicionals de totes les èpoques i llocs de romania i on hem pogut passar una bona estona jugant en un parc un cop acabada la visita.

Després d’una estona d’esbarjo ens ha tocat tornar fins al centre per sopar a les nostres respectives cases i riure una estona veient com jugaven al petó salvatge. Finalment hem decidit que per avui ja n’hi havia suficient, necessitem energia per dema.

A %d bloguers els agrada això: