Dia 2

​Primer dia que ens despertem aquí. Ja anem tard. Els cansament d’ahir ens ha passat factura i no hem sentit l’alarma, però a correcuita ens hem vestit i hem baixat a esmorzar. Els nens ens estaven esperant amb moltes ganes. 

Avui hem fet de turistes i hem anat a visitar el centre i alguns edificis importants com el Parlament i el Banc. També hem passejat pel barri vell i hem anat a una pizzeria, menjar molt típic d’aquí. Amb la panxa ben plena hem anat a fer un gelat i a la Xènia se li ha caigut al terra, mentre el recollia un home l’ha agafat i se l’ha menjat. Després de dos metros perduts, riures, molta calor i una mica tard, hem arribat a l’orfenat per sopar amb les famílies. Al vespre hem jugat una estona amb els nens fins a l’hora d’anar a la dutxa. 

Ara ja anem a dormir per agafar forces i demà jugar més i anar a visitar un museu.

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: