Gran recapte dels aliments

Aquest dissabte passat tant les Róvers de 1r, els Róvers de l’any passat i els Pioners i Caravel·les van aportar el seu granet de sorra fent de voluntaris al gran recapte dels aliments, entre els 3 torns que van participar van ser una trentena. Tots van tornar contents a casa veient la gran acceptació de la campanyaque va tenir entra la gent i se sentien coses com: “Hi ha gent que pregunta, s’interessa i ajuda, però hi ha qui creu que és tot una enganyifa”  o “Hi ha qui dona molt i hi ha qui dona poc, però lo important és donar, qui sap, potser algun dia per mala sort podem ser un de nosaltres”

IMG-20131201-WA0007

En resum, des de l’agrupament fem un balanç molt positiu i esperem que iniciatives com aquestes no parin de fer-se i sempre que puguem hi col·laborarem d’una forma o altre.

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: