Crònica de la 3a pujada al santuari dels Àngels

El passat diumenge dia 20 d’octubre, una colla de prop de 150 valents entre pares, mares, nens, nenes i el kraal de monitors, van pujar al santuari dels Àngels on hi havia una fantàstica recompensa en forma d’arrossada. Tothom va poder pujar sense gaire dificultats, amb un bon ritme de caminada. Al cap d’unes tres hores després d’haver sortit del cul de la Lleona, arribàvem al santuari dels Àngels, on alguns feien un petit aperitiu per celebrar l’arribada. Al acabar la foto de grup per tenir un record ben bonic, vam anar cap a l’esplanada per començar a recuperar forces amb una increïble arrossada. Tots vam menjar amb moltes ganes ja que haviem d’agafar energia per poder tornar cap avall. Després d’un fantàstic aplaudiment per agrair que tots havien fet la seva feina, uns van fer petar la xerrada mentre uns altres es perdien jugant pel bosc. Un cop recollit tot, anàvem baixant cap a Girona tot paint el dinar.
En resum, des del kraal de monitors estem super contents amb la caminada i esperem repetir-ho any rere any i que cada cop surti millor!

Les fotos ja estàn disponibles!

image

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: