Notícies desde Palas de Rei

Avui dia 17 de juliol, ens hem aixecat a les 5:30 del matí per començar a caminar de Triacastela a Sarria, hem fet quasi 30 km. Llavors, hem esmorzat llet amb galetes i nutella quan estavem a un petit troç del viatge i tot continuant pas a pas, hem arribat al cap d’unes hores a Sarria on aquest cop també hem dormit en un pavelló d’ una escola però  sense matalassos! Després d’una miqueta de mal d’esquena, el dia següent ens hem despertat també a quarts de 6 per iniciar el camí ben aviat fins a Portomarín, on també hem esmorzat pel camí i al cap de 23 km hem arribat. En arribar, hem dinat en un petit jardí espaguettis i croquetes, aprop de la plaça del poble. Al cap d’una estona de xerrar i fer algun gelat ja que feia bastanta caloreta, hem anat a sopar al mateix lloc que anteriorment. Aquest cop hem tingut més sort ja que hem pogut dormir en un alberg minímament acceptable, on perfi, hem conegut els llits.
Seguidament, avui divendres 19  de juliol, hem matinat com cada dia i hem sortit de Portomarín i al cap d’unes hores hem arribat a l’alberg, on hem tingut lloc també, hem dinat arròs i patates chips, hem descansat tot fent migdiada, ens hem dutxat i ara hem acabat de sopar bikini amb ou ferrat i crispetes i estem ben distrets mirant com uns italians canten i ballen aquí a fora l’alberg.
image

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: