DIA 15

Ultim dia de casal,

Avui ha estat un dia molt emotiu, com cada dia ens hem despertat a les 8:00 i hem fet un esmorzar rapid.

La primera hora com sempre ha estat tranquileta, animacio i una mica de resum del que farem durant  el dia .

Despres hem passat uns quants videos amb fotos de les activitats de la setmana. Hem rigut molt (especialment la Clara) i despres hem anat a jugar a un trivial 2.0 versio hongaresa amb preguntes sobre la tematica del campus.

Despres de dinar hem fet una mica de festa on ens han ensenyat cancons d’animacio i nosaltres hem contrarrestat amb el cowboy Pedro.

Quan ha acabat la festa s’ha donat una xocolatina a cada nen com a premi per la setmana i hem anat amb ells a visitar el barri on viuen. El barri gitano esta una mica apartat de Karcag, els hongaresos li diuen la “Gipsy city”, a primera impressio semblava un barri normal pero a mesura que ens hi anavem endinsant s’ha anat veient com es degradava . Les cases estan fetes d’una barreja de fang i palla, hi havia alguns carrers sense esfaltar i al final cases sense llum ni aigua.

Encara culpits per l’experiencia hem arribat al colegi per preparar el sopar amb tot l’equip de voluntaris. Ens han ensenyat un plat tipic hongares i nosaltres els hi hem ensenyat el pa amb tomaquet.

Despres de sopar ens han ensenyat un ball tipic d’aqui i ens hem acomiadat de tots. Abans d’acabar hem donat un petit regal als germans maristes: Pere, Jordi i Miquel que en aquestes dos setmanes s’han portat molt be amb nosaltres .

Ara toca fer maletes i prepararnos pel viatge cap a Budapest de 3h on farem una parada a Eslovaquia per fer una pizza i dormirem a un poble que esta a 30 min de l’aeroport.

Tots

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: