DIA 14

Hola a tothom

Alguns motivats (Jofre i Javi) s’han aixecat ben d’hora per anar a tirar postals a Correus, i fins i tot han comprat esmorzar per a tots.

Com cada dijous, tocava excursió. Avui hem anat al riu Tisza, un afluent molt gran del Danubi que esta a uns 45 minuts amb autobús. Tal i com ens havíen avisat, uns quants han vomitat en el trajecte.

Un cop alla hem pujat a una barca bastant gran on cabíem tots i hem fet una volta pel llac i pel riu. Esta ple de vegetació i avui hem tingut la sort de veure molts ocells, més que quan hi vam anar pel nostre compte. Els nens s’ho han passat pipa.

Quan hem baixat hem estat a la zona de “la platja”, igual que l’altre dia, pero amb nens. Després de menjar-nos el panet del dinar hem fet un “lángos” i poc després ha comencat a ploure, per la qual cosa no hem pogut jugar gaire estona amb els nens alla.

A les dues hem pujat a l’autobús de tornada, han vomitat més nens i hem arribat puntualíssims.

Quan han marxat els nens alguns han anat a comprar, altres a passejar el gos dels germans i altres a fer el gos, que no és el mateix.

Per sopar hem pogut gaudir de l’H10 boníssima preparada per la Laia (per variar) seguit del concurs de menjar préssec amb almívar, i per acabar bé el dia hem vist un peliculón (avui de veritat) recomanat per en Javi: 12 hombres sin piedad. Molt moderna no era pero ens ha molat molt.

Ara toca fer una repassada al facebook i a dormir, que dema és l’últim dia amb els nens.

Rovers, servim.

P1070107

A %d bloguers els agrada això: