DIA 13

Bona nit familia,

Un dia mes al paradis hongares, avui ha estat un dia rodo, hem comencat el dia fent una reforma d’una sala del casal i despres el germa Peter ens ha ensenyat com fer tallers per la tarda: pulseres, trenes, tatuatjes de purpurina…

Seguidament hem anat a fer unes “olimpiades” al parc de la torre d’aigua on hem fet les tipiques probes d’omplir una ampolla d’aigua, carreres amb els peus lligats, portar una caixa de mistos al front…

Quan hem tornat al col.legi hem dinat algo estranyissim  aqui, un plat de espaguettis a la bonyolesa, sense coses rares, molt bonssssss.

A la tarda hem realitzat les diferents manualitats, de les quals destaquen els tatuatges de purpurina que ens hem fet a tot arreu.

Més tard uns hem anat a fer un vol amb bici (10km) i els altres menjaven gelats com ja es tradició.

Quan hem arribat despres de preparar coses per campaments fent el gelat, tots contents hem descobert que entrem a la carrera que volem realitzar els proxims anys, menys en Jofre jeje (en realitat tambe ha entrat).

I finalment ho hem anat a celebrar amb Palinka a casa els germans Maristes.

Fins dema

tatuatjes

Rovers, servim.

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: