DIA 11

Bon dia.

Avui ens hem aixecat a les 8 després de llevar-nos diversos cops per un tallagespa matiner. Hem esmorzat i hem començat a fer activitats amb els nens. Després de cantar, passar llista i dibuixar,  s’han repartit en grups i han començat una ginkama pel mig de Karcag que ha durat fins les 12. Anaven seguint proves pel poble i al final s’han trobat tots en un parc.  Més tard hem tornat a l’escola per dinar (aquí es dina aviat recordem-ho)  i en acabar  més jocs i un taller original: amb un paper especial i cola aconseguien fixar una imatge en una tassa. Avui les imatges estaven totes relacionades amb motius fantastics.
En acabar el casal i marxar els nens, hem estat arreglant cadires durant tota la tarda. Arreglar una cadira no es ni fàcil ni rapid. Primer cal desmuntar les parts de fusta, treure claus, remaches i similars, llimar-la i finalment pintar-la de nou per poder ficar fustes noves un altre dia. Després de molta suor, martellades, chispes i núvols de pintura a dures penes hem fet 13 cadires de 50 en 2 horetes.

 

Com que sens feia tard, al acabar amb les cadires hem anat a comprar al supermercat en el cotxe dels germans maristes. Hem comprat tot el necessari fins divendres.

Després de descarregar-ho tot i abans de sopar en Guille i la Laia s’han rapat el cabell.

Ara jugarem amb les cartes una estona i a dormir

Al parc

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: