DIA 10

Bona nit,

Avui a primera hora hem afagat el tren tots junts per anar a Hajdúszoboszló  on hi ha un recinte gegant, el Hungarospa, ple de piscines. Diuen que és el parc aquatic mes gran d’Europa.

No hi erem tots perque alguns havien anat a buscar la Martina en cotxe a l’aeroport.

Hem  estat tot el mati anant d’una piscina termal a una altra fins que hem trobat la d’aigua calenta i ens hem quedat alla. Quan ens hem cansat hem dinat en un “xiringuito” i després hem  anat a una ombra a descansar, mentre uns altres jugaven a basquet.

A dos quarts de quatre han arribat el grup de l’areoport i tot seguit ens em dirigit cap a la secció del parc dels tobogants. Hem estat dues hores tirant-nos per tots els tobogants que hem volgut i a les 6:30 hem comensat el llarg cami cap a casa.  Una anecdota es que ens em equivocat al pujar al tren i hem fet mig viatge en primera classe ( vagons exactament iguals als del tren de Harry Potter) fins que ha arribat el revisor i ens ha fet seure a segona. (vagons normals)

Al arribar nomes em pogut fer el sopar i despres el blog.

Estem molt cansats pero molt contents que hi hagi la Martina entre nosaltres 😀

Esperant el tren

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: