DIA 8

Ens hem aixecat com sempre i després d’esmorzar hem comencat el casal. Era un dia especial perque era l’últim amb alguns nens i professors, ja que s’apunten al casal per setmanes.

Primer han fet les activitats de sempre: pintar, acabar tallers, passar llista, i a les 10 hem fet el tizora. Com que era el dia especial, després ha comencat la festa.

En Mixi (un dels germans) ha animat a tothom tocant la guitarra i cantant cancons durant una estona. Després hem jugat una estona amb els nens fins les 12, quan en Pere (un altre dels germans) ha comencat a muntar l’equip de música.

Llavors hem jugat en temps lliure amb els nens una mica més fins que en Pere ha acabat. Ens hem tornat a ajuntar tots i hem ballat al ritme de’n Pere, que no ho feia gens malament.

Per acabar hem fet un taller-competició on es feien figures amb pasta de galeta de colors, per veure qui feia la millor figura, i després cadascú es menjava la seva creació.

Al final ens ha plogut una mica i hem hagut d’anar a fer balls al passadís del casal, on de seguida ha fet molta calor. Quan ha parat ja era hora d’acomiadar-nos amb els nens, voluntaris i professores que no vindran la setmana que ve.

A la tarda hem anat a un mercadillo tradicional de Karcag on hem comprat algunes cosetes i després hem anat a descansar, jugar a basquet i a ping-pong el que quedava de tarda.

Per sopar hem fet unes pizzes i hem menjat la pasta i patata amb suc picant que havíem comprat al mercadillo (tot junt, sí). Per últim, ara acabem de fer la sobretaula i ara buscarem alguna cosa més per fer, ningű té son.

Bona nit.

P1060768

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: