DIA 7

Bona nit,

Avui despres de despertar-nos i fer la reflexio del que farem durant el dia, hem agafat l’autobus i hem anat a “l’arboretum”. Durant el trajecte, com molts nens no estan habituats a anar amb autobus, uns quants han vomitat.

Despres d’arribar a “l’arboretum” ens hi esparaven un exercit de mosquits amb molta gana. Hem fet el tisora i hem comensat a jugar com hem pogut, correntt pel prat i intentant que els mosquits no ens piquessin roixant-nos amb anti-mosquits. Pero per culpa  d’aquests, hem cancelat el que hi havia preparat i hem anat caminant al poble on hem  menjat un gelat (no ens hi hem oposat ).

Un cop tothom tenia el seu gelat, hem anat xino-xano fins a un camp de futbol on hem dinat. Mentre els nens jugaven  a futbol nosaltres decansavem a l’ombra. A les 14:30 hem tornat a agafar l’autobus, on han tornat a vomitar alguns nens, i hem tornat al cole.

A la tarda mentre uns feien el gos dormint, altres preparaven un dibuixos per dema. Despres uns han anat a fer un gelat de 4 boles al poble mentre altres han mirat uns quants capitols de Lost (Perdidos).

Despres de dutxar-nos hem preparat tots junts la nostre   H10.

I ara nit de jocs de taula…

P1060698

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: