DIA 6

Sziaaaaaaaa (hola en hongares), avui ha estat  el que podriem dir un dels primers dies tranquils.

Ens hem aixecat a les 8:15, un esmorzar rapid i cap al casal, tot i que avui la primera hora no hem estat amb els nens, ha consistit en reformar un petita sala de l’escola plena de mobles i molta POLS! Seguidament hem reesmorzat el que  es podria denominar una pizza hongaresa.

La segona activitat del mati l’hem fet a un parc, on hem realitzat la tipica gimkana dels dissabtes, en acabar a les 12:00 hem fet el famos tisora, tot i que avui ha sigut un estofat diferent que consistia en una barreja de patates, frankfurts, pasta, maduixes i champinyons hmmmmm que bo, ben calentet!

Despres del “dinar” hem fet un taller de pintar camises amb dacs i pintures  i quan els nens han pirat, a fer un gelat o dos hem anat i amb aquest inici i aquest final aquest tranquil dia s’ha acabat.

No, és broma, sé que tens moltes ganes de continuar llegint el que ens ha passat al llarg del dia, pero a part d’anar a comprar, sopar i fer unes partidetes a ping pong no hem fet res mes, ara si que s’ha acabat.

BONANIT!

Tallers

A %d bloguers els agrada això: