DIA 5

Bona nit.

Avui estem cansats. Ens hem hagut d’aixecar més aviat del compte perque les professores venien més aviat. Havíem de preparar tot el necessari per anar a la piscina.

Ahir ens vam deixar una porta oberta i alguns nens impacients ja eren dins el cole a les 8, encara que no es comenca fins les 9. Quan hi eren tots hem seguit l’animació de Spiderwick i després ens hem posat en marxa cap a la piscina, que no esta massa lluny.

Ens hem cagat una mica quan hem vist la piscina. Diguem que en diuen piscina, pero són més aviat uns banys termals. A més l’aigua és marró, calenta i pudent (com la de l’aixeta).

Hem esmorzat una pasta amb mermelada i hem entrat a l’aigua. En Javi ha descobert que era una sopa i ens estaven cuinant, perque tenia el mateix color que l’estofat d’ahir. Al final ens hem acostumat i hem jugat molt amb els nens, que sempre són els que s’ho passen millor.

Més tard hem vist una piscina d’aigua freda i transparent (com hauria de ser) pero ben rapid hem tornat a l’aigua calenta. Al final ens han ensenyat una piscina encara més calenta on no podies aguantar més de 10 minuts sense adormir-te. És la primera piscina on hem suat.

Perque us en feu una idea, la primera estava a uns 35 graus, la freda a 25 i l’última a 48 (segons el cartell).

Hem dinat uns panets amb salami i xoric més bons que la sopa d’ahir i hem tornat cap al cole, on els nens han marxat cap a casa.

A la tarda hem preparat activitats per dema, hem anat a fer un gelat i hem comprat més menjar. Per acabar, els que han volgut han estat a l’ordinador i altres fent partidillos fins l’hora de sopar. A ben sopat hem xerrat sobre els vells temps i encara tenim alguns jugant al Solo (un Uno hongares)

En resum, un dia molt divertit pero molt cansat, les piscines d’aigua calenta maten.

A la piscina marró

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: