DIA 4

Bona nit i bona hora,

per fi ha arribat el primer dia d’estar amb els nens del casal.

Ens hem despertat molt aviat per coneixer a les professores i voluntaris i acabar de prepara les activitats.

Un cop coneguts els nens i separar-nos per grups d’edat hem esmorzat o fet el “tizora” o alguna cosa aixi que en diuen ells (una ensaimada dura i una mica seca pero AMB XOCOLATA).

Despres hem anat en un parc del poble a fer una gimkana de diferents proves relacionades amb la pel˙licula -Les croniques d’Spiderwick- (animacio en la que es basa tot el casal).

Cap a les 12 hem tornat a l’escola a dinar una especie de sopa estofada amb carn i patata i pastanaga… i algunes coses mes que flotaven per alla pero es podien menjar mitjanament be.

Despres de dinar i una horeta lliure hem vist tota la pel˙licula per posar als nens al dia, tot i que no l’hem entes gaire ja que era en hungares i encara no el dominem del tot, pero mica en mica…(aixo de l’hungares no es tan complicat, els nens be que parlen amb nosaltres i amb molta fluidesa… el que passa que no els entenem de res, tot i aixo ells estan contents i nosaltres tambe).

A la tarda estavem morts i mentre alguns feien migdiada de 3hores altres anaven a correr, jugaven al futbolin (del cole), i alguns miraven Naruto (Ignasi time).P1060462

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: