Marxem cap a Hongría

Després del treball de recerca, trimestrals, finals, selectivitat (amb examen de mates inclòs)…marxem a Hongria! Tenim gairebé tota la feina feta: bitllets comprats, transports mirats, euros canviats…només falta que agafem l’avió demà

Pels que no esteu al cas us explicarem de que va tot plegat.

Per començar coneixeu els rovers no? Son els més grans de l’agrupament i ens dediquem a fer serveis.  Potser ens heu vist fent de monitors els dissabtes o alguna feina per guanyar diners.

Doncs resulta que buscant serveis al CMS (Centre Marista eScolta) ens van oferir fer un servei a l’escola de Karcag, Hongría.  A nosaltres ens va faltar temps per dir que si i llançar-nos a l’aventura.

Dir que si és fàcil, arribar al nostre objectiu no tant. No ens hem mogut de Girona i hem d’agraïr a molta gent la seva ajuda desinteressada.  Sense el suport del col·legi, dels germans maristes (de Girona, Barcelona i Karcag ), dels monitors de l’ Agrupament Arrels,  dels  nens i nenes del Agrupament, del club esportiu, de la junta del CMS, dels pares dels rovers… i una llarga llista més  aquest viatge no seria possible.

A tothom pels seus esforços i especialment pels que han confiat en nosaltres. Moltes, moltisímes gràcies.

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: