Sortida a Sant Martí d’Empúries

Ja que sembla que el bon temps vingui amb forces, amb el cau hem anat tot junts a la platja per celebrar-ho. Desprès d’arribar a la platja de Sant Martí d’Empúries, ens hem instal•lat a davant de la platja per gaudir d’un fantàstic dia de sol, però al principi no ha estat així ja que durant una estona ha estat ennuvolat i fins i tot ha plogut! Però avui el temps s’ha portat bé i al final ens hem pogut banyar, jugar amb la sorra i passar-nos-ho d’allò més bé. Quan la gana ja començava a demanar pas, hem anat a sota les ombres dels arbres per a poder recuperar forces. Quan ja era hora de tornar, hem pujat al bus per fer un viatge que per alguns s’ha fet d’allò més curt.

Ja podeu trobar le fotos a la web!!!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: