Una pujada als àngels per recordar

Avui diumenge 21 de abril tant nens, nenes, pares, mares i el kraal de monitors ens hem trobat a les 10 a la plaça del cul de la Lleona per pujar el santuari dels Àngels on ens esperava una fantàstica paella per dinar. La pujada era accessible a tots els nivells i al cap de uns quants minuts de caminada ja s’havia distès el grup, tant monitors com pares han fet de guia en un moment o altre i ningú ha perdut camí, passades un parell d’hores hem arribat al santuari, i un cop reprès l’alè, taules i cadires s’han posat a lloc mentre els arrossaires feien la seva feina. Un cop hem beneït la taula se sentien comentaris com: mmm… que bo!; que es podrà repetir?; Què hi deuen posar, quin és el secret per fer-lo tant bo?
Acabat l’arròs, postres i cafè, uns jugaven, els altres feien petar la xerrada i fins i tot hi havia qui buscava una ombra per fer una vacaineta.
Ja són les 4, recollim per a continuació la tornada cap a casa, uns a peu i alguns altres amb cotxe.

En resum, ha anat perfecte i des de el kraal de monitors tenim ganes a repetir-ho any rere any fins a convertir-ho en tradició!!!

Fotos ja disponibles a la web

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: