Crònica de la Baloo

Un cop vam arribar a la Granja Escola vam esmorzar. vam preparar el ball de presentació amb la cançó “Scream & Shout” de Will.I.Am. Uns quants van anar a Saludar als amics de L’ A.E.Montserrat.
Vam començar amb jocs de coneixença i en acabat dinarem, per tot seguit presentar el ball que haviem estat ensejant en arribar i també veure els dels altres agrupaments.
Després de estar jugant tota la tarda i nit, vam anar a dormir per donar pas a primera hora del matí a una motivació. Havent esmorzat, vam anar d’excursió pel Vallès Oriental, concretement a Santa Maria de Palautordera, on hi vam fer la descoberta del poble. A la tornada vam cantar l’himne de la baloo. Després vam anar a dinar, i com sempre, una estona de temps lliure, on conjuntament amb altres agrupaments vam fer una cabanya.
Vam fer el joc de nit amb l’identificació(polsera on hi han volets de diferents colors i s’utilitzar per fer grups d’una manera més ràpida).

El dilluns ens vam llevar amb els de Montserrat. Vam fer les motivacions del dia i ens vam ficar deures, si si DEURES! Mentre esperàvem per a l’hora de esmorzar vam tenir temps lliure. Acabat l’esmorzar vam fer una gran gincana la qual tenia dos parts, equips individuals i batalles entre equips. Va arribar l’hora de dinar i a continuació vam fer el taller. Com a curiositat, tots els dies vam berenar pa amb Nocilla, boníssim!! Ja s’acostava el final i a la nit per a celebrar que havia anat tot molt bé vam fer la tant esperada disco, on hi havien nens que ballaven moltbé el free-style.

Últim dia, llevar-se, motivació, esmorzar, jugar dinar i per acabar l’hora dels adéus

 

JORDI

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: