Cap de Setmana de Ràngers a Can Bellvitge

Bé, comencem per el principi. Els pocs que ens vam apuntar a l’excursió ens vam trobar al punt de sortida. Vam deixar les motxilles dins d’una furgoneta per poder anar millor en bici. Després ens vam dividir en grups de tres, cada grup amb un o dos monitors. Ens van donar un mapa i vam començar el nostre trajecte cap a la casa on ens allotjaríem. Per fi, després d’alguns problemes tècnics, vam arribar al lloc indicat. Allà ja ens hi esperaven, vam anar a jugar amb els castors, que ja berenaven. Abans de sopar vam aprofitar per jugar a alguns jocs. Per sopar hi havia sopa i hamburgueses, mmm… que bo que era! Abans d’anar a dormir vam jugar una estona més fins a caure “morts” al llit. Al dia següent ens vam llevar, amb dificultats, però ens vam llevar. Al cap d’una estona vam baixar a esmorzar, quan vam acabar els monitors ens tenien una gimcana, plena d’enigmes, preparada. Algunes endevinalles ens van fer pensar, altres eren divertides i finalment van haver uns guanyadors, que es van emportar un tresor deliciós. Després de la gimcana vam dinar macarrons, ho vam netejar tot i vam tenir temps lliure. Ja era hora, havíem d’emprendre arrencada i tornar cap al punt de trobada. Vam arribar, ens vam acomiadar i cadascú se’n va anar a descansar a casa seva.

Ràngers /Guies: Sempre Apunt!!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: