Uns campaments de Nadal genials!!!

Com tots sabeu, fa uns dies hem marxat de campaments a el Rourell, tot seguit us fem saber la versió de cada branca dels seus campaments, per alguns els primers, per altres un més i desitjem que per a ningú els últims!!!

 Castors i Llúdrigues
Els campaments de Nadal al Rourell ahn sigut molt guays. Al Rourell hem fet:
El primer dia, jugar, dinar, temps lliure, joc de nit i dormir.
El segon dia vam anar d’excursió als Hostelets d’en Bas. A la tarda joc de probes, tot seguit animació, joc de nit, el centinella, ens va agradar molt, als monis els va costar saber qui era qui, tot seguit, a dormir.
Tercer dia, joc conjunt amb totes les branques, dinar i consells, una cosa nova per a nosaltres. A la nit túnel de la por seguit de la discoteca.
Això és el que hem fet aquests dies els Castors i Llúdrigues

Castors i Llúdrigues: Riu amunt!!!

Llops i Daines
Hola som els llops i daines i ara us explicarem què hem fet en aquests campaments.
Quan vam arribar al Rourell, el primer que vam fer va ser instal·larnos, tot seguit vam dinar.
Acabat el dinar, ens van deixar temps llire per a veure com era la casa.
A la tarda vam jugar a uns jocs molt guys. Cap al vespre vam veure l’animació i ens van presentar el que seri l’himne d’aquests campaments per primera vegada. El dia després, que era el dia dels sants inocents, vam fer una excursió, a Puigpardines concretement, on hi vam jugar al 3,1415…( el pi;) ). Varem seguir pujant, però ens am trobar pios i ràngers que baixaven a dinar i els vam seguir, ja que era hora de dinar. A la tarda tots els lllops i daines van fer na figureta de fang que servia per penjar a l’arbre. Tot seguit, els rovers ens van preparar un joc, el qual ens va encantar!
Al tercer dia ens vam despertar tots amb la cara pintada, obra de sants inocents… Després de l’acte de campaments, vam fer una gincana amb totes les altres branques amb probes molt diferents a les que estem acostumats. Havent dinat, tara de concells, tots tenim camisa, foulard i algun que altre estel!
I avui, mira aquí, fent les investidures i posant-vos al dia.
Llops i Daines: Tant com puc!!!

Ràngers i Guies
Durant aquests campaments de Nadal al Rourell hem fet moltes activitats. El primer dia vam trobar-nos tos a l’entrada del cole i vam agafar el bus. Va ser un viatge bastant mogut, tot i això, vam arribar, ens van instal·lar a les habitacions, dinarem i tot seguit inspeccionar els voltants de la casa. Vam fer els primers jocs, entre aquests el dela pinça. Vam preparar la poeracioc del 2n trimestre. vam sopar i vam fer el joc de nit preperats pels rovers.

El segon dia, ens vam despertar aviat per a fer una excursió juntaments amb els pioners, on la intenció era arribar al Puigsacalm, però p er problemes tècnics, no vam fer cim. De baixada vam coincidir amb els llops i vam fer una macrolluita de foulards. A la tarda, taller, un arbre de Nadal i després operació, un túnel de la por per a les altres branques. A la nit, “polis i cakos”
El següent dia vam fer una “ginkana” conjunta passejant per tots els països i continets. Tots vam acabar amb purpurina i spray de pintar al cap, però tot i així ens va agradar i no dubtariem en repetir. A la tarda, consells i a corre-cuita a preperar la casa de la por. Tot redere la nostre activitat es va fer la disco!!!
I avui investidures.

Ràngers i Guies: Sempre apunt!!!

Pioners i Caravel·les
Arribàrem a la casa després d’una llarga hora amb autobús i, després del primer apat, temps lliure per familiaritzar-nos amb l’entorn de la casa. Primera activatat, jocs curts dels que fem sovint i tot redere la recerca del tresor mitjançant probes, i suparada la proba, un enigma que ens portava a la següent. Els enigmes tenien la seva dificultat i ens vàrem haver de esforar força. A la tarda a cantar nadales una estona, conèixer l’himne i havent sopat animació i joc conjunt a càrrec dels róvers.

Dia 28, excursió i intenta fallit de l’ascens al coll que queda sota el Puigsacalm. De baixada, lluita de fuoulards contra llops i ràngers, vam optar per suicidi col·lectiu, teniem les de perdre desde on principi. A la tarda els monitors ens van proposar un repte, fer un artafacte enginyós que parés la caiguda d’un ou i no es tranqués, joc ja tradicional per a pioners que es coneix com a “huevotron”. L’activitat de nit va consistir en versinar la cagada del tió introduïnt un dau. Els regals com era d’esperar no eren del tot útils: un tros de gespa artificial, funda de mando, un esprimidor de llimones i molts més…
3r dia, joc conjunt, una gincana amb probes ben diferents de les que havíem vist mai, a la tarda consells. A la nit, túnel de la por a càrrec de ràngers, que per cert l’ambientació estava força aconseguida.
Últims moments de campaments, esmorzar, inestidures i cap a casa. Bon Nadal i Feliç any nou

Pioners i Caravel·les: sempre apunt!!!

I fins aquí el resum dels nostres escoltes, feliç any nou i ens veiem al Gener amb més ganes!!!

El kraal de monitors

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: