Sortida Pioners/Caravel·les i Róvers al Bosc de la Massana

Dissabte a la tarda sortiem de Girona cap a Vilablareix, els pios a peu i els róvers amb cotxe. La caminada dels pios tot i el fred va passar prou ràpida, segurament perquè només haviem de fer 5km.
Un cop a la casa ens vam instal·lar i tot seguit vam tenir una estona de temps lliure per a berenar. La fred es feia notor i la següent activitat va ser a dins al menjador. Va arribar l’hora de sopar, sopa,pizza i xocolata amb nata!!!
Havent sopat pios i róvers vam jugar junts a una activitat on la base principal era la música, endevinar quina cançó era, ja fos perquè en sonaven més d’una a la vegada, interpretant la lletra amb gestos i altres variants. Els temps passava ràpidament, les 12, hora de dormir.

El diumenge a les 9:15 ja érem tots a taula per esmorzar, després pios i róvers cada un per la seva banda, els primers jugaven a la recerca del tresor del capità barbaroja i els segons jocs de taula, fins que se`n van cansar i van acabar jugant amb els pios.
Dinar, el millor les postres, Surchard per tothom! Temps lliure fins les 4, recollir els trastos i tornar cap a Girona, de camí els pios de 1r de Batxillerat demanen idees pel TDR, mentre que els altres comenten què es farà dimecres, ja que se celebra la festa de la Immaculada i al col·legi fant activitats de tota mena.
En resum, un cap de setmana rodó i esperem en ganes la següent sortida.

P/C: Sempre a punt!   Róvers: Servim!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: