Un cap de setmana a La Cot(Santa Pau)

Vam pujar ràngers i castors al bus, vam arribar a la casa on dormiríem i ens vam instal·lar a les habitacions. Després vam jugar una mica però de seguida els monitors ens van fer preparar un joc per a les altres branques i al acabar vam sortir a fora per jugar una mica més. Ens van cridar per sopar i vam fer el joc de nit que a molts ens va posar a prova. Finalment vam anar a “dormir” i entre tonteries i més tonteries per fi vam quedar K.O. Cap a les 7h del matí els nostres estimats castorets ens van despertar, ens vam posar a fer les maletes i vam baixar al menjador a esmorzar. Quan ja teníem prou forces, vam fer una caminada cap a la fageda i allà vam jugar fins a cansar-nos. Després vam tornar a la casa per dinar i quan ja vam acabar de menjar vam sortir a fora a esperar el bus que ens va portar a aquella aventura, que també ens va portar a casa.

Ràngers Guies, Sempre apunt!

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: